Vánoční dárky

 

 

 

 

 

 

 

 

Přemýšlíte, jaké dárky k Vánocům koupit svým nejbližším? Přinášíme vám tipy na vánoční dárky, které pořídíte bez stresu a v pohodlí vašeho domova. Potěšte své blízké originálními dárky, jež bezpochyby udělají radost.

 

Dárky od srdce

 

Chcete poradit, jaké jsou nejmilejší vánoční dárky? Přece takové, které jsou za prvé – nejobyčejnější, ale typicky vánoční, za druhé – jsou potřebné, takže je obdarovaný užije a neodloží, a za třetí – jsou od vás, to znamená z lásky.

Hřejivá deka potěší každého

 

Dárek, který vše spojuje je hřejivá heboučká deka z mikrovlákna. Nikdy nezklame a potěší všechny věkové kategorie – od dětí až po seniory. Darovat beránkovou soupravu je jako darovat hřejivé objetí, navíc zahřeje i ty největší zmrzlíky. Chybu s ní neuděláte ani vy.

Drobnosti do 500 Kč

 

Darování dárků není podle nás o penězích a ohromení obdarovaného cenou dárku. Jde spíše o nápad, chvilku přemýšlení a snahu potěšit i drobností. Proto pro vás máme speciální tipy na dárky do 500 Kč. Může to být hezký hrneček, placatka, náramek nebo polštářek.

S čím neuděláte chybu?

 

Pokud chcete darovat praktický dárek, jste na správném místě! Prohlédněte si krásná povlečení, prostěradla v celé řadě barev, sady ručníků nebo praktické napínací potahy, které umí proměnit sedací soupravu i styl obývacího pokoje. Nechybí ani pomocníci do kuchyně nebo na zahradu.

Balení dárků bude radostí

 

Aby dárky potěšily i před rozbalením, užijte si samotné zdobení balíčků. Prozradí váš vtip a pečlivost, i pozornost vůči obdarovanému: Na blogu pro vás máme tipy, jak vše hezky zabalit nebo přidat vlastnoručně vyrobenou drobnost.

Online katalog

V novém katalogu naleznete tipy na Jaro 2024.

Nápady pro útulnější domov

Naše autorky pro vás připravují blog plný zajímavých článků. Ať už hledáte inspiraci v bytovém designu, šikovné rady do domácnosti, vyzkoušené recepty nebo návody na vyrábění dekorací.

Newsletter
Novinky a akce
na váš e-mail

Detaily o zpracování osobních údajů naleznete zde.

Katalog produktů
Jaro 2024
16 000 výdejních
míst
a mnoho výhod
pro váš pohodlný nákup