Sklenice a víčka
Zavařovací sklenice vybíráme dle typu zavařovaného ovoce a zeleniny. Pro okurky jsou ideální vysoké sklenice, angrešt či jahody pěkně vyniknou v nižších sklenicích se šroubovacím víčkem. Na nakládané sýry nebo utopence bude nejvhodnější použít skleněné dózy s klipovým uzávěrem.
- Doporučujeme
- Od nejlevnějšího
- Od nejdražšího
- Od nejoblíbenějšího
Inspirujte se
Naši autoři spolu s vámi, našimi zákazníky, společně vytvářejí magazín plný rad, návodů, receptů a inspirací... Jste zvědaví, co je nového?
Psali o nás
_cmsico.jpg)
Vlasta 1/2023_2
_cmsico.jpg)
Dům & bydlení 1/2023
_cmsico.jpg)
Vlasta 1/2023
_cmsico.jpg)
Doma DNES 1/2023_2
_cmsico.jpg)