Keramický pekáč 2 l
Keramický pekáč 2 l
Pokud objednáte v pracovní den do 12:00 hod. expedujeme ještě tentýž den. Objednávky přijaté po 12:00 hod. expedujeme následující pracovní den.
U Vás doma již v úterý 26. 2.Popis a informace o produktu
Keramický pekáč 2 l
Pekáč je vyroben z glazované keramiky, což z něj činí vysoce kvalitní výrobek z přírodního materiálu. Jídlo, které v něm připravíte, má vynikající chuť a je velmi šťavnaté. Keramika výborně vodí teplo, proto je v ní vaření, zapékání a pečení velmi ekonomické. Nádoby z keramiky mají dlouhou životnost, při správném zacházení vám vydrží několik let.
Při manipulaci s keramickým nádobím je třeba dodržovat určité zásady. Keramický pekáč má velmi vysoké pnutí, nesnáší proto okamžité rychlé teplotní změny. Pekáč lze použít i na přímém ohni, ale je nezbytný rozptylovač plamene. Dále nedávejte nádobu na tepelný zdroj prázdnou. Mezi pekáčem a dnem trouby musí být zajištěno proudění vzduchu, takže vždy pokládejte výrobek na mřížku. Nejlepší je dát studený pekáč do studené trouby a pak teprve zapnout. Připravovaný pokrm podlévejte horkou vodou nebo vývarem. Horký pekáč po vyjmutí z trouby nebo tepelného zdroje nikdy nepokládejte na kov, kámen, nebo dlaždice, vždy jen na dřevěnou podložku. Pekáč je vhodný do myčky nádobí, lze ho použít i v mikrovlnné troubě.
Parametry:
- Materiál: keramika
- Rozměr: 39 x 27 x 6, 5 cm
- Vhodné do mikrovlnné trouby: ano
- Vhodné do myčky nádobí: ano
Hodnocení (4)
Keramický pekáč se mi velice líbil, měl to být dárek pro vnučku, ale bohužel, i přesto, že byl z Vaší strany dobře zabezpečen proti rozbití, Česká pošta ho doručila poškozený. Čekám na vyřízení reklamace od ČP. Přeji hodně úspěchů v podnikání i osobním životě v roce 2019. Konrádová
Související zboží
Mnozí zákazníci si nedovedou představit nákup bez toho, aniž by přikoupili ještě zboží, které s ním blízce souvisí. Podívejte se, které to je.
Inspirujte se
Naši autoři spolu s vámi, našimi zákazníky, společně vytvářejí magazín plný rad, návodů, receptů a inspirací. Jste zvědaví, co je nového?