Ochrana osobních údajů

Provedením objednávky, resp. přihlášením do hry (písemně, telefonicky, emailem nebo prostřednictvím www stránek) dáváte ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění („zákon“) výslovný souhlas společnosti decoDoma, s.r.o. se sídlem Praha 10 – Michle, Bohdalecká 1490/25, PSČ 101 00, IČ 242 65 403, jakožto správci Vašich osobních údajů, se zpracováním Vámi poskytnutých osobních údajů v rozsahu uvedeném v objednávce, a to za účelem nákupu zboží od správce.

Zároveň vyjadřujete souhlas s tím, aby uvedené osobní údaje byly v rozsahu a za účelem výše uvedených zpracovávány i prostřednictvím třetích osob (zpracovatelů) pověřených správcem. Dále souhlasíte s tím, že Vaše osobní údaje (v rozsahu jméno, příjmení, adresa, příp. telefonní číslo) budou předány jiným správcům za účelem nabízení obchodu a služeb.

Tento souhlas udělujete na dobu 10 let. Berete na vědomí, že poskytnutí osobních údajů je dobrovolné a že Vaše osobní údaje budou zpracovávány systematicky a automatizovaně. Máte právo kdykoliv svůj souhlas písemně odvolat zasláním písemného oznámení, právo na přístup k údajům ve smyslu §§ 11 a 12 zákona, a další práva dle § 21 zákona, zejména právo požadovat opravu, doplnění, zablokování nebo zlikvidování osobních údajů.

Uvedením emailové adresy vyjadřujete svůj souhlas se zasíláním obchodních sdělení společnosti decoDoma s.r.o. dle zákona č. 480/2004 Sb. Sb., o některých službách informační společnosti.

Máte dotaz nebo připomínku?
Pokud se chcete na něco zeptat nebo nám cokoliv sdělit, pak nás prosím kontaktujte na naší zákaznické lince 491 204 205 nebo zašlete dotaz na adresu: info@decodoma.cz. Rádi Vám poradíme!

Newsletter

Kolekce a akce

na váš e-mail

Katalog produktů

Léto 2017

799 výdejních
míst

a mnoho výhod
pro váš pohodlný nákup