Kysané zelí v kyseláku

Zelí se tradičně připravovalo (a stále připravuje) v keramickém hrnci s žlábkem pod víkem, který se naplní vodou a tím je k němu zamezen přísun vzduchu. U menších tipů hrnce, které nabízíme na našem e-shopu, ale často žlábek není. V tom případě stačí zatížení obsahu hrnce deskou, těžkým kamenem (ten jsme vyzkoušeli my) a volně přiléhajícím víkem. Jak krok za krokem vlastní kysané zelí připravit, vám poradíme na blogu.  

Online katalog

V novém katalogu naleznete tipy na Vánoce.

Adventní inspirace

Naši autoři spolu s vámi, našimi zákazníky, společně vytvářejí magazín plný rad, návodů, receptů a inspirací... Jste zvědaví, co je nového?

Newsletter

Novinky a akce

na váš e-mail

Detaily o zpracování osobních údajů naleznete zde.

Katalog produktů

Advent 2021

6577 výdejních
míst

a mnoho výhod
pro váš pohodlný nákup