Kysané zelí v kyseláku

Zelí se tradičně připravovalo (a stále připravuje) v keramickém hrnci s žlábkem pod víkem, který se naplní vodou a tím je k němu zamezen přísun vzduchu. U menších tipů hrnce, které nabízíme na našem e-shopu, ale často žlábek není. V tom případě stačí zatížení obsahu hrnce deskou, těžkým kamenem (ten jsme vyzkoušeli my) a volně přiléhajícím víkem. Jak krok za krokem vlastní kysané zelí připravit, vám poradíme na blogu.  

Online katalog

V novém katalogu naleznete tipy na Jaro 2024.

Nápady pro útulnější domov

Naše autorky pro vás připravují blog plný zajímavých článků. Ať už hledáte inspiraci v bytovém designu, šikovné rady do domácnosti, vyzkoušené recepty nebo návody na vyrábění dekorací.

Psali o nás
Newsletter
Novinky a akce
na váš e-mail

Detaily o zpracování osobních údajů naleznete zde.

Katalog produktů
Léto 2024
16 000 výdejních
míst
a mnoho výhod
pro váš pohodlný nákup