Tlakové hrnce
Největší výhodou tlakových hrnců je rychlost, s kterou pokrm uvaříte. Jídlo připravíte až 3x rychleji než v klasickém nádobí. Principem vaření v tlakovém hrnci je zvýšený tlak, díky kterému se teplota uvnitř drží na vysokém stupni a uvnitř nádoby vzniká mokrá pára. Tyto hrnce jsou všestranné a především bezpečné. Ruku v ruce s rychlostí, se kterou jídlo připravíte, jde i úspora energie. Její výdej je až 3x menší než s klasickým nádobím. Investice se vám několikrát vrátí.
- Doporučujeme
- Od nejlevnějšího
- Od nejdražšího
- Od nejoblíbenějšího
Inspirujte se
Naši autoři spolu s vámi, našimi zákazníky, společně vytvářejí magazín plný rad, návodů, receptů a inspirací. Jste zvědaví, co je nového?
Psali o nás

Vaříme krok za krokem 4/2021

Doma DNES 4/2021

Epocha - speciál 4/2021
_cmsico.gif)
Claudia 4/2021
_cmsico.png)
Dům a bydlení 4/2021
_cmsico.png)
Můj svět 4/2021
_cmsico.jpg)
Chvilka v kuchyni 4/2021
_cmsico.png)