Tlakové hrnce
Největší výhodou tlakových hrnců je rychlost, s kterou pokrm uvaříte. Jídlo připravíte až 3x rychleji než v klasickém nádobí. Principem vaření v tlakovém hrnci je zvýšený tlak, díky kterému se teplota uvnitř drží na vysokém stupni a uvnitř nádoby vzniká mokrá pára. Tyto hrnce jsou všestranné a především bezpečné. Ruku v ruce s rychlostí, se kterou jídlo připravíte, jde i úspora energie. Její výdej je až 3x menší než s klasickým nádobím. Investice se vám několikrát vrátí.
- Doporučujeme
- Od nejlevnějšího
- Od nejdražšího
- Od nejoblíbenějšího
Inspirujte se
Naši autoři spolu s vámi, našimi zákazníky, společně vytvářejí magazín plný rad, návodů, receptů a inspirací... Jste zvědaví, co je nového?
Psali o nás
_cmsico.jpg)
Vlasta 1/2023_2
_cmsico.jpg)
Dům & bydlení 1/2023
_cmsico.jpg)
Vlasta 1/2023
_cmsico.jpg)
Doma DNES 1/2023_2
_cmsico.jpg)